Viewed 54 times 0 Answers
0
دیگه هم داشتم برای دکترا در دانشگاه کنکوردیا، شهریه یک سال را باید برای دو ترم انتخاب بکنم؟ یعنی مقدار 12600 تا؟
2021-10-07 14:47:00 Quebec City مهاجرت #شهریه یک سال
Similar Question:
#شهریه یک سال

غیر مرتبط به سوال قبلی هم داشتم استاد بزرگوار بنده در صورتی که از کشور دیگه ای به غیر از کانادا در حساب بانکی کاناداییم پول دریافت کنم آیا باید مالیات پرداخت کنم؟ این پول ممکنه هدیه و یا حقوق باشه.
2021-09-04 21:48:00 #Quebec City

من راجب سابقه کار سوال داشتم برای eligibility که باید یک سال سابقه کار full-time و continuous داشته باشیم! حالت راجب بعدش بقیه کارهایی که میکنیم اگر continuous نباشه محاسبه ش چطور میشه؟! مثلا بعدش میتونیم مثلا چند تا سابقه کار بصورت ۸ ماهه و ۶ ماهه و ۱۰ ماهه رو جمع کنیم و بشه ۲ سال؟! (همگی در یک ناک) چون جایی خوندم هر کدوم از سوابق کار رو به پایین گرد میشن و بعد باهم جمع میشن، مثلا دوتا سابقه کار ۱.۵ ساله نمیشه ۳ سال، بلکه میشه ۲ سال!!! و سوابق کاری زیر یک سال هم اصلا باهم جمع نمیشن! این مطلب
2021-08-31 18:07:00 #Quebec City

من دانشجوی رشته بازاریابی شهید بهشتی هستم، ۲۴ سالمه و یک سال سابقه کار مرتبط دارم گپ تحصیلی ندارم برای آیلتس هم روی نمره ۷ میتونم حساب کنم راستش الان بین دو دوراهی موندم که از طریق اکسپرس اینتری اقدام کنم و یا تحصیلی برای مقطع دکترا در ضمن الان روی مقاله q1 هم کار میکنم ممنون میشم اگر راهنمایی کنید??
2021-09-28 15:26:00 #Quebec City